Instalacija grejnih sistema

INSTALACIJE GREJNIH SISTEMA su druga specijalnost firme BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK DOO koje su postale kao vodovodni i kanalizacioni sistemi nešto što prati svaki objekat bio to stambeni, poslovni ili objekat javnih namena.

Danas je neshvatljivo graditi objekat, rekonstruisati ili obnoviti već ugrađeno a da se ne prepliću i grejna tela , grejne cevi instalacije bile podne ili zidne sa ostalim instalacijama a pogotovu ako se dupliraju sistemi i uređaji kao recimo bojleri za zagrevanje vode.

Tada vodoinstalateri zajedno sa instalaterima grejnih sistema dele posao i svako u svom delu se trudi da sve perfektno profunkcioniše i da naručilac posla bude zadovoljan. INSTALACIJE GREJNIH SISTEMA se stalno usavršavaju i ako se ne prate visoki standardi prilikom odabira materijala, izvođenje radova po novim standardima što iziskuje i obučavanje instalatera najbolji primer je BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK.

Izvoditi radove, održavati i pružati usluge hitnih intervencija u Evropi nije ni malo laka stvar a to BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK AUSTRIJA već 19 godina radi i obučava svoje montere instalacija grejnih sistema. Da li se radi o grejanju na plin, struju ili koristi solarna energija strogo se poštuju mere zaštite na radu i obučenost instalatera u vanrednim situacijama.

Alati i mašine koje se koriste zadovoljavaju sve standarde koji su danas prisutni na tržištu i BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK ne izdvaja i ne favorizuje ni jednu firmu proizvođača cevi i uređaja već se trudi da svoji instalateri savladaju sve brendove i pruže kvalitetnu uslugu.

U Austriji BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK u oblasti instalacije grejnih sistema se dokazao kroz sve faze radova. Izgradnja novih grejnih sistema. Hitne intervencije na izgrađenim i rekonstruisanim grejnim sistemima.

Projektna rešenja se stalno usavršavaju i u tu oblast instalacije grejnih sistema se usavršavaju i obučavaju monteri. Tu praksu i celovitost usluge BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK DOO će i u Srbiji primenjivati. Sve faze od projekta do adaptacija i hitnih intervencija biće organizovane kao i u Austriji.


DELATNOSTI
 • Vodoinstalater

  Sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu. Branković Haustechnik doo pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Srbije...

 • Odgušenje kanalizacije

  Odgušenje kanalizacije kao uslugu firme Branković Haustechnik doo za pravna i fizička lica vrše visoko kvalifikovani vodoinstalateri...

 • Hitne intervencije

  Hitne intervencije u okviru vodoinstalaterskih usluga specijalnost su firme Branković Haustechnik doo i dostupne su 24 časa...

 • Instalacija grejnih sistema

  Instalacija grejnih sistema po strogim evropskim standardima. Kvalitetna ugradnja i kvalitetni grejni elementi i instalacije, efikasne ekipe...

 • Klimatizacioni sistemi

  Instalacija klimatizacionih sistema za pravna i fizička lica. Izvođenje radova na ugradnji klimatizacionih sistema brzo i efikasno...

 • Odvlaživači vazduha

  Dnevni najam profesionalnih i kućnih odvlaživača vazduha za isušenje vlage prilikom poplava i građevinskih radova i hitnih intervencija.

 • Energetska efikasnost

  Snimanje termo-energetskom kamerom za utvrđivanje energetske efikasnosti zgrade ili poslovnog i privatnog objekta.

 • Projektovanje

  Kompletan konsalting od savetodavnog ulaganja sredstava za određene lokacije i njihova provera isplativosti projekta...