Vodoinstalater

Vodoinstalater u BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK SRBIJA je obučen da usluge koje pruža građanima i pravnim subjektima izvršava najkvalitetnije što može u stručnom pogledu i na visokom nivou obrazovanja koje poseduje i koje je usavršio radom u BRANKOVIĆ HAUSTECNIK DOO.

Vodoinstalater je svoje aktivnosti podelio u tri grupe koje su primarne u oblasti vodoinstalaterskih usluga i tako je i podela posla napravljena.

Vodoinstalater u prvoj fazi obavlja poslove pripremnih radova na izgradnji novih vodovodnih i kanalizacionih sistema mreže instalacija. Upoznaje se sa projektom i vrši montažu vodovodnih i kanalizacionih instalacija.Po završetku postavljanja vodovodnih i kanalizacionih mreža vrši ispitivanje najsavremenijim uređajima. Po završetku ispitivanja instalacija vodovoda i kanalizacije vodoinstalater pristupa montaži sanitarnih uređaja i galanterije.

Vodoinstalater pripremne radove obavlja sa stručnim timom BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK DOO i plan izvršenja posla pravi na osnovu vremenskog perioda izvršenja posla i dinamiku rada prilagođava zahtevu naručioca posla. Prilikom analize i planiranja posla vodoinstalater je dužan da od projektanta traži da mu sve nejasnoće u fazi pripremnih radova objasni i otkloni da bi on što kvalitetnije pristupio u radu.

U fazi pripremnih radova naručilac posla rešasva sve vlasničke i imovinsko pravne poslove koji mogu uticati na dinamiku izvršenja posla i usporiti vodoinstalatera na terenu. Tako da vodoinstalater se apsolutno prepušta poslu i izvršenju planiranih radova bez smetnji i ometanja sa starne. Gradilište se formira i besposleni su dužni da se udalje sa mesta izvršenja radova.

Po završetku pripremnih radova vodoinstalater se obraća licu zaduženom za nabavku i dopremanje materijala potrebnog za izvršenje posla bilo da se radi o vodovodnim instalacijama ili mreži kanalizacionih cevi. Po završetku montaže stručno lice iz BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK DOO vrši vizuelni pregled izvršenog posla. Po pozitivnoj konstataciji u pismenoj formi napisanoj, pristupa se fazi u kojoj vodoinstalater vrši proveru izvedenih radova najsevremenijom opremom koju poseduje BRANKOVIĆ HAUSTECHNIK DOO.

U zavisnosti da li se radi o vodovodnim sistemima, kada se ispituje pritisak ili mreže kanalizacionih sistema kada vodoinstalater ispituje da li su spojevi i pad kanalizacione mreže izvedeni po projektnom zadatku i da su cevi čiste i imaju protok planiran projektnim zadatkom u pismenoj formi se sve konstatuje u građevinskoj knjizi koju potpisuje i vodoinstalater u delu gde je lično odgovoran.

Druga faza je Odgušenje kanalizacije, a treća faza podrazumeva Hitne intervencije na vodovodnim sistemima.


DELATNOSTI
 • Vodoinstalater

  Sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu. Branković Haustechnik doo pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga na teritoriji Srbije...

 • Odgušenje kanalizacije

  Odgušenje kanalizacije kao uslugu firme Branković Haustechnik doo za pravna i fizička lica vrše visoko kvalifikovani vodoinstalateri...

 • Hitne intervencije

  Hitne intervencije u okviru vodoinstalaterskih usluga specijalnost su firme Branković Haustechnik doo i dostupne su 24 časa...

 • Instalacija grejnih sistema

  Instalacija grejnih sistema po strogim evropskim standardima. Kvalitetna ugradnja i kvalitetni grejni elementi i instalacije, efikasne ekipe...

 • Klimatizacioni sistemi

  Instalacija klimatizacionih sistema za pravna i fizička lica. Izvođenje radova na ugradnji klimatizacionih sistema brzo i efikasno...

 • Odvlaživači vazduha

  Dnevni najam profesionalnih i kućnih odvlaživača vazduha za isušenje vlage prilikom poplava i građevinskih radova i hitnih intervencija.

 • Energetska efikasnost

  Snimanje termo-energetskom kamerom za utvrđivanje energetske efikasnosti zgrade ili poslovnog i privatnog objekta.

 • Projektovanje

  Kompletan konsalting od savetodavnog ulaganja sredstava za određene lokacije i njihova provera isplativosti projekta...